Поділитись:

На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото)

Субота, 10 серпня 2024, 08:33
На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото)

Сьогодні рятувальники ДСНС Волині відпрацювали вправи з порятунку потерпілого з висоти та вивільнення людини з-під завалів.

За легендою, в результаті обстрілу багатоповерхівки сталося руйнування будівлі, внаслідок чого одна людина опинилася під завалами, а друга – заблокована на третьому поверсі будинку, оскільки евакуаційні шляхи для спуску заблоковані, – повідомили в ГУ ДСНС на Волині. 

Групою рятувальників-верхолазів за допомогою круто похилої переправи в спелеоношах проведено спуск потерпілого на землю.

На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото)На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото)На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото)На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото)На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото)На Волині відпрацьовували порятунок людей після обстрілу (фото) 

Одночасно особовим складом рятувального відділення проведено роботи з обмеження руху стороннім в зоні завалу людини та проведено технічну розвідку за допомогою спеціальної камери, знайдено потерпілого. Рятувальники провели дії з його деблокування за допомогою автомобільного крана та гідравлічного обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів