Поділитись:

Подружжя з різницею у віці у 43 роки розповіло історію свого кохання

Субота, 10 серпня 2024, 03:42
Подружжя з різницею у віці у 43 роки розповіло історію свого кохання

Закохана пара з різницею у віці у 43 роки дала відсіч хейтерам, пише ТСН.

У шоу Love Don't Judge 34-річна Імані Купе зізналася, що завжди думала, що закохається в старшого чоловіка, але зустріч із Ларрі Скоттом, якому зараз 77, виявилася більшим стрибком щодо віку, ніж вона коли-небудь могла собі уявити.

Закохані познайомилися на сайті знайомств, і «біле волосся» Ларрі привернуло увагу Імані. Вони були парою понад дев'ять років і заручилися 2023-го.

«Я вважаю старших чоловіків більш привабливими. Я відчувала, що він був досить привабливим літнім джентльменом, а коли я побачила його особисто, він не розчарував», — пригадала Імані.

Ларрі з Меріленду, США, не може уявити життя без своєї молодої коханої. Коли вони планують своє майбутнє, Імані визнає, що переживати через те, що Ларрі старіє, «природно».

Він також додав: «Коли ти набагато молодший, ти не думаєш про це так далеко в майбутньому, але оскільки я ближчий, я думаю про це. Тому ми відкрито обговорюємо ці речі».

Імані стикається з критикою через припущення, що вона з Ларрі через його гаманець, і багато хто називає її «типом домогосподарки», яка повністю поглинена «готуванням та прибиранням».

Ларрі жартує: «Ми просто відмахуємось від цього».

Імані вважає, що засудження, з яким вони стикаються, лише зробило їхні стосунки куленепробивними, говорячи:

«Я думаю, той факт, що нас засуджують, зробив нас сильнішим як пару. Тому що це зміцнило наше спілкування та наш зв'язок».

Пара повідомила, що їхні друзі прийняли їх та їхню нетрадиційну різницю у віці. Спочатку вони обидва визнали, що їм було «цікаво», коли друзі вперше дізналися, що Ларрі зустрічається з жінкою на чотири десятки років молодше за нього.

Зараз Імані та Ларрі зайняті плануванням весілля своєї мрії та майбутньою спільною подорожжю світом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів