Поділитись:

Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)

П'ятниця, 09 серпня 2024, 13:02
Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)

У Камені-Каширському до нового навчального року підготували укриття в ліцеї та ВПУ.

Про це у п'ятницю, 9 серпня, повідомив у телеграмі начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Безпека дітей під час навчання – наше першочергове завдання.

Тож разом з громадами та навчальними закладами продовжуємо облаштовувати захисні споруди там, де це необхідно», – написав він.

Зокрема, за словами Погуляйка, до нового навчального року підготували укриття у Камінь-Каширському ліцеї №1 ім. Євгена Шабліовського та Камінь-Каширському ВПУ.

Начальник ОВА зазначив, що приміщення обладнані системами вентиляції, в укриттях знаходяться резервний генератор, санвузли, медичний кабінет, запаси питної води. Загальна площа захисної споруди у ВПУ – 537 м2, а у ліцеї – 690 м2

«Зазначу, що Камінь-Каширське вище професійне училище – одне із кращих закладів професійної освіти Волині. Там є два сучасних навчально-практичних центри. Перший – для підготовки робітників з професії "електрогазозварник". Другий – навчально-практичний центр сучасних харчових технологій», – повідомив Погуляйко.

Він додав, що у травні цього року на базі училища відкрили кулінарний хаб. Два кухарі-кондитери підвищили кваліфікацію у Львові й тепер там навчають кухарів з усієї області готувати відповідно до оновленого шкільного меню.

Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото)Юрій Погуляйко перевірив укриття у ліцеї та училищі в Камені-Каширському (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів