У центрі озера – альтанка та пірс вздовж берега: на Волині – дивовижна водойма (відео)

П'ятниця, 09 серпня 2024, 10:25

У Ковельському районі біля села Грушівка є незвичайне озеро. Пірс там простягається вздовж усієї берегової лінії, а посеред водойми – альтанка.

Відповідним відео у своїх соціальних мережах поділилась Наталія Оксенюк.

«Озеро Грушівське розташоване неподалік села Грушівка, що у Ковельському районі. Максимальна глибина – сім метрів. Від берега до плеса проклали пірс з альтанкою посеред води. Окрім того, від бесідки кладка-пірс пролягає уздовж берега, а її довжина – близько 250 метрів», – йдеться у ролику.

На кадрах видно, що навколо озера – ліс, а у воді майстри поставили альтанку. Біля неї ж пришвартували човен. Припускаємо, що це місцеві рибалки. У деяких районах пірса є виступи, аби можна було купатись та не заважати людям проходити повз.

Хоч у коментарях деякі користувачі побоюються, що ширина пірса доволі вузька і їм було б страшно там відпочивати, більшість людей таки захопились красою водойми.

Нагадаємо: Світязь славиться своєю кришталево чистою водою та мальовничими краєвидами, але також воно відоме своїми рибними делікатесами, серед яких досить популярним є копчений вугор. Ми ж вирішили з'ясувати, скільки коштують легендарні світязькі вугри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: