MONATIK заспівав пісню відомого луцького гурту (відео)

Четвер, 08 серпня 2024, 11:37

Співак з Луцька Дмитро Монатик став новим героєм авторського проєкту Тіни Кароль «Дім звукозапису», на якому заспівав пісню свого земляка Олександра Положинського.

Новий випуск проєкту вийшов на ютубі.

Тіна Кароль та MONATIK зустрілися на теренах шоу «Дім звукозапису», аби створити унікальний музичний перформанс та разом дослідити історію обраної композиції – пісні «О-ля-ля» гурту «Тартак», музику та слова до якої написав лучанин Олександр Положинський.

 

«...як митцю для мене було дуже цікаво прийняти цей виклик. У дитинстві та юності я ріс на хіп-хоп музиці, серед якої був і «Тартак». «О-ля-ля» – це композиція, яка мотивувала нас, бі-боїв, рухатися душею та тілом. Тому мені було надзвичайно цікаво зробити нове прочитання цієї легендарної пісні», – каже MONATIK.

Особливістю проєкту «Дім звукозапису» є те, що запрошена зірка повинна заспівати обрану пісню наживо та з першого дублю.

Також Тіна Кароль мала зворушливу розмову з автором «О-ля-ля», засновником, лідером гурту «Тартак» (1996-2020 рр.) та нині військовослужбовцем Олександром Положинським, а також з гітаристом гурту «Тартак» (1997-2005 рр.) Муха Мухичем.

До слова, після кожного випуску ютуб-проєкту «Дім звукозапису» виконана в ньому пісня виходитиме як повноцінний сингл артиста. Пісню «О-ля-ля» у виконанні MONATIK можна послухати на всіх стрімінгових платформах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: