У Луцьку склали військову присягу прикордонники-новобранці (фото)

Середа, 07 серпня 2024, 14:28

У Луцьку військовослужбовці, які нещодавно приєдналися до прикордонників Волинського загону, склали присягу на вірність українському народу. На стройовому плацу, зі зброєю в руках, чоловіки присягнули сумлінно та чесно виконувати військовий обов’язок і захищати Україну.

Про це у середу, 7 серпня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

«Вітаю із важливою подією у вашому житті. Сьогодні ви стали частинкою великої прикордонної родини, тож носіть з честю звання прикордонника, самовіддано виконуйте завдання з охорони та оборони державного кордону, і будьте віддані цій почесній справі та нашій Батьківщині», – звернувся до військовослужбовців офіцер прикордонного загону.

Зауважимо, що набір громадян на військову службу в прикордонні підрозділи, які здійснюють охорону кордону з Польщею та Білоруссю в межах Волині триває. Тож усіх охочих запрошують приєднатися до прикордонників та чекають за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Для отримання додаткової інформації з питань прийому просять звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380969051301 (у робочі дні з 08:00 до 17:00).

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: