У Луцькому ЦНАПі тепер можна зареєструвати чи зняти з обліку сільгосптехніку

Середа, 07 серпня 2024, 11:31

ЦНАП міста Луцька розпочав прийом документів для реєстрації та зняття з обліку сільськогосподарської техніки.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку.

Як відомо, 10 липня директор ЦНАПу Лариса Карп'як та в.о. начальника Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Волинські області Анатолій Тимофіюк підписали меморандум про співпрацю.

Відтепер реєстрація тракторів, самохідних шасі, сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, а також зняття їх з обліку відбуватиметься виключно через центр надання адміністративних послуг.

Із переліком необхідних документів, умовами отримання зазначених сервісів та формами заяв можна ознайомитися на офіційному сайті Луцької міської ради у розділі «ЦНАП» – «Адміністративні послуги» https://www.lutskrada.gov.ua/pages/transport :

  • послуга 297 «Реєстрація тракторів самохідних шасі, сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів»;
  • послуга 299 «Зняття з обліку тракторів самохідних шасі, сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: