Поділитись:

У шкільних їдальнях Луцька просять встановити термінали безготівкової оплати (петиція)

Середа, 07 серпня 2024, 11:15
У шкільних їдальнях Луцька просять встановити термінали безготівкової оплати (петиція)

У Луцьку пропонують встановити термінали безготівкової оплати в шкільних їдальнях.

Відповідну петицію у середу, 7 серпня, розмістив на сайті E-Dem Дмитро Гуменко.

«Прошу підтримати петицію про встановлення терміналів безготівкової оплати в шкільних їдальнях нашого міста. Це нововведення буде значним кроком у напрямку модернізації освітніх закладів та сприятиме комфорту як учнів, так і їхніх батьків», – написав він.

На думку автора петиції, впровадження терміналів безготівкової оплати принесе такі переваги:

  1. Спрощення процесу зарахування коштів: батьки зможуть легко поповнювати баланс своїх дітей на обіди, що знизить необхідність давати готівку. Це також зменшить ризик втрати грошей дитиною.
  2. Контроль за харчуванням: батьки зможуть відстежувати, що саме дитина їсть в шкільній їдальні, «забезпечуючи тим самим здорове та корисне харчування замість придбання не зовсім корисних продуктів у ларьках».
  3. Прозорість фінансових операцій: використання безготівкової оплати сприятиме прозорості обігу коштів, що дозволить точно розуміти вартість обідів, а також полегшить контроль та оподаткування.

Автор звернення переконаний, що впровадження терміналів безготівкової оплати значно покращить якість обслуговування в шкільних їдальнях, а також сприятиме вихованню фінансової грамотності серед учнів.

Зауважимо: аби петицію розглянули у міській раді, вона має зібрати щонайменше 300 підписів протягом 14 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів