Поділитись:

Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)

Вівторок, 06 серпня 2024, 12:37
Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)

Відбулася чергова ротація бійців зведеного батальйону «Захід». Поліцейські-добровольці з Волині вирушили на Схід України в зону бойових дій, щоб замінити своїх колег.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Волинської області.

«Поліцейські зведеного батальйону "Захід" вирушили у зону бойових дій, щоб нищити ворога», – йдеться у дописі.

Проводжали в дорогу правоохоронців близькі, друзі та колеги по службі.

«Не обійшлося й без сліз та суму в очах рідних. Вони зізнаються, що прийняти вибір чоловіків та синів було складно, та розуміють, що це рішення необхідне для країни. Адже якщо не зупинити окупантів, вони дійдуть і сюди», – зазначили у поліції.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Віталій Ковальчук побажав правоохоронцям щасливої дороги і швидкого повернення.

Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото)Поліцейські-добровольці з Волині вирушили у зону бойових дій (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів