Поділитись:

"Email-маркетинг для бізнесу": про що говоритимуть на новій тусовці Volyn Marketing Hub

Четвер, 27 квітня 2017, 16:30

У Луцьку відбудеться четверта зустріч "Volyn Marketing Hub" – організації яка знайомить усіх охочих з можливостями сучасного маркетингу.

На зустрічі 11 травня виступить досвідчений український маркетолог Олександр Рись. Тема зустрічі – "Email-маркетинг для бізнесу".

"Наша чергова зустріч однозначно буде корисна усім, хто цікавиться маркетингом. А це – не лише маркетологи, а й власники бізнесу. Еmail-маркетинг – дуже ефективний інструмент і для інтернет-магазинів, і для інших сфер бізнесу", – розповідає співорганізатор зустрічі, директор агентства інтернет-маркетингу Artefact.St Андрій Сірук.

Він додає: "Скажу з досвіду: інколи навіть досвідчені маркетологи не знають про величезні можливостіеmail-маркетингу. Комусь комунікація з клієнтами через email видається чимось несучасним, таким, що "відживає". Насправді ж з допомогою цього інструменту значно підняти рівень продаж середньостатистичного інтерент-магазину. Як? Приходьте – почуєте".

Організатори "Volyn Marketing Hub" – компанія "Модерн-Експо" та агентство інтернет-маркетингу Artefact.St. Окрім цього, партнером нової зустрічі виступає потужний український виробник іграшок і товарів для дітей – компанія "Тигрес" Зустріч відбудеться в офісі "Тигреса" (с Липини, вул. Перемоги,25).

Компанія забезпечить учасників усім необхідним, організує доїзд учасників і навіть проведе цікаву екскурсію на власне виробництво.

Доїхати до місця проведення заходу можна буде транспортом, який організує компанія "Тигрес" . Автобус, який їде на "Volyn Marketing Hub" о 16:15, відправляється від ЗАГСу (реєстрація учасників починається о 16:30). Назад до Луцька автобус вирушить о 20:45.

Довідка

Олександр Рись – маркетолог сервісу розсилок SendPulse. З 2008 по 2012 роки працював радіо-копірайтером (більше 1000 рекламних текстів і програм для провідних радіостанцій України – Хіт-ФМ, Люкс ФМ, Шансон, Наше радіо тощо). З 2012 по 2013 роки – аналітик в маркетинговому агенстві "Fresh Studio" (маркетингові стратегії для компаній України, РФ, РБ, Казахстану).

З 2013 – евангеліст email-маркетингу, маркетолог сервісу розсилок SendPulse, автор навчальних занять та курсів по email маркетингу. Виступав с доповідями на спеціалізованих конференціях та курсах: iForum, Marketing Revolution, iCamp, MailCon, EmailConf, Mailing Day, WebPromoExperts (викладач), Нетологія (викладач), Be First Marketing School (викладач)

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
18 січня 2024
01 грудня 2023
31 жовтня 2023
22 травня 2023
16 березня 2019
09 листопада 2018
14 грудня 2016
14:53