Поділитись:

На оновлення дитячого табору на Волині витратять мільйон гривень

Четвер, 27 квітня 2017, 15:08
На оновлення дитячого табору на Волині витратять мільйон гривень

У нововолинському дитячому таборі "Прикордонник" розпочалися перші приготування до початку літньої оздоровчої програми.

Про це сказано на сайті Нововолинської міськради.

"Прикордонник" користується популярністю серед школярів. Є багато бажаючих оздоровитися у цьому закладі. Наш обов'язок і надалі підтримувати його у належному стані, аби комфортно там було відпочивати дітям. Цьогоріч планується виконати чимало робіт", – зазначив перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський.

Із його слів, над приміщенням їдальні добудують ще один поверх для адміністративно-господарського персоналу, на що з міського бюджету виділено 1 мільйон гривень.

Начальник управління освіти Микола Остапюк відзначив, що завдяки зусиллям міської влади та небайдужості керівників багатьох підприємств і організацій оздоровлення у цьому закладі є найдешевшим в області.

Путівка терміном на 21 день у "Прикордоннику" цього літа вартуватиме 2 730 гривень.

Директор "Прикордонника" Лариса Вознюк повідомила, що наразі тривають ремонтні роботи з облаштування їдальні: працює ремонтна бригада ТзОВ "БРВ Україна" (директор О.І.Гоцка). Також підприємством ТОВ "Нововолинський завод дезодорованої олії" (директор В.В.Бубела) та МП "Гарант" (директор О.А.Вакулюк) були закуплені будівельні матеріали.

Надрукувати
мітки:
коментарів