Поділитись:

У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)

Неділя, 04 серпня 2024, 13:51
У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)

Сьогодні у Свято-Троїцькому кафедральному соборі Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відслужив панахиду за військовослужбовцем Збройних сил України Романом Самусіком.

Про це інформує Луцька міська рада.

Військовослужбовець проходив військову службу за контрактом та загинув 1 серпня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Білогір’я Запорізької області.

«Лучанин Самусік Роман Васильович, 06.07.1993 року народження, проходив військову службу за контрактом та був зарахований до особового складу військової частини Національної гвардії України на посаду командира групи спеціального призначення. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!», – йдеться у повідомленні.

Провести Героя в останню дорогу прийшли побратими військовослужбовця, а також чимало лучан.

Поховали Романа Самусіка у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото)У Луцьку в останню дорогу провели героя Романа Самусіка (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів