Як приготувати неймовірний паштет з баклажанів
Неймовірно смачний баклажановий паштет, який хочеться їсти ложками.
Поки сезон баклажанів тільки починається, готуйте та насолоджуйтеся улюбленими овочами, пише Кулінарія ProstoWay.
Інгрідієнти:
- 3 маленьких баклажани
- 1 головка часнику
- 100 г мелених горіхів
- 1 ч. л. хмелі-сунелі
- кінза або петрушка
- сіль, перець, олія
Приготування:
Запечіть в духовці цілі баклажани протягом 25-30 хвилин при температурі 200 градусів. часник можна запекти, а можна натерти сирий, це на ваш вибір.
Покладіть запечені баклажани, щоб полежали в пакеті, після цього вони краще чистяться.
Почистіть баклажани та перебийте блендером разом з горіхами та запеченим часником.
Як приготувати корисний морквяно-яблучний пиріг за мінімум часу
Додайте спеції, заправте 1 ложкою оливкової олії та покладіть дрібно нарізану зелень.
Все ретельно перемішайте. Поставте в холодильник, щоб паштет прохолонув.
Після цього беріть скибочку хрумкого підсушеного хліба, мастіть його паштетом та насолоджуйтеся. Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.