Поділитись:

Жінка заробила понад 76 тисяч доларів, порпаючись у смітниках (відео)

Неділя, 04 серпня 2024, 00:35
Жінка заробила понад 76 тисяч доларів, порпаючись у смітниках (відео)

Американка заробила понад $76 000, працюючи «пірнальницею на смітниках».

Як розповіла 34-річна Тіффані Батлер, після кожного занурення вона збирає свої знахідки і продає їх в Інтернеті, пише ТСН.

«Ніколи не знаєш, коли магазини будуть викидати товари – тут все залежить від удачі», - розповіла мешканка Техасу, яка «пірнає» у сміттєві баки щонайменше двічі-тричі на тиждень.

Під час свого останнього походу на смітник Батлер завантажила в тік ток кліп, в якому демонструє, як вона знайшла дев'ять пар кросівок «New Balance», пляшки з водою, футболки та шкарпетки. Речі, викинуті на смітник, були абсолютно новими, з прикріпленими цінниками.

Хоча деякі люди можуть здригнутися від ідеї дайвінгу у сміттєві контейнери, Батлер, яка носить рукавички, коли обирає свої скарби, заробила близько 80 000 доларів за два роки. Вона дотримується стратегічного підходу до сміттєвих баків, в які залазить, надаючи перевагу сміттєвим бакам, розташованим за якісними магазинами.

Батлер «пірнає» у сміттєві баки вже майже вісім років і знайшла майже все, що можна собі уявити.

Багато людей в Інтернеті похвалили кмітливий спосіб заробляння грошей техаської мами.

Попри багато хибних уявлень, «занурення» у сміттєві баки є законним у всіх 50 штатах Америки. Однак це може стати незаконним, якщо ви ігноруєте попереджувальні знаки, порушуєте приватну власність, зламуєте замок сміттєвого контейнера або берете участь у порушенні громадського порядку.

@dumpsterdivingmama WELL... THIS WAS A FIRST!!! #DUMPSTERDIVINGMAMA #DUMPSTERDIVER #DUMPSTERDIVING @Daniel Roach ♬ original sound - ᴅᴜᴍᴘꜱᴛᴇʀᴅɪᴠɪɴɢᴍᴀᴍᴀ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів