У центрі Луцька відкрили вуличний простір для молоді (фото)

Субота, 03 серпня 2024, 14:18

У Луцьку відбулося відкриття нового вуличного простору для молоді на базі Молодіжного центру Волині. Цей простір був створений з метою підтримки активного способу життя, творчого розвитку та соціальної взаємодії молодих людей міста.

Про це інформує ГО «Молодіжний центр Волині».

Вуличний простір, розташований у самому центрі Луцька, містить в собі зони для відпочинку та роботи. Тут молодь може знайти місце для участі у майстер-класах, культурних заходах та просто для спілкування з однолітками.

На відкритті простору, яке відбулося за участі представників громадськості та молоді, виступили організатори та партнери проєкту. Координаторка проєкту Наталія Масечко підкреслила важливість створення таких місць, зазначивши, що це не лише місце для розваг, але й для особистісного розвитку та соціальної інтеграції.

«Цей простір має всі умови на те, щоб стати місцем спільнотворення – сусідами простору є представники громадського сектору, організацій "Молодіжний центр Волині" і "Молодіжна платформа", Волинська духовна семінарія, школа раннього розвитку "Левеня" та приватний садок "Леосад". У кожного є свої потреби і цей простір може стати майданчиком для їх задоволення.

Поки важко передбачити, наскільки активно буде відбуватися взаємодія один між одним, але тішимося уже першим результатам – на відкриття 29 липня прийшли ті відвідувачі, які працюють у різних приміщенням однієї будівлі уже декілька років, але до цього не були знайомі один з одним», – зазначила вона.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: