Поділитись:

Необережний волинянин ледь не спалив ліс (фото)

Субота, 03 серпня 2024, 10:10
Необережний волинянин ледь не спалив ліс (фото)

Минулої доби на Волині трапилося чотири пожежі на відкритих територіях, кожна з них трапилася через необережне поводження громадян з вогнем.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У п'ятницю, 2 серпня, на відкритій місцевості, що межує з лісом, біля села Задиби Турійської громади горіла суха трава й чагарники. Вогонь поширився на площі 0,3 га. На місці події працювали рятувальники 17-ї ДПРЧ селища Турійськ. О 16:12 вони ліквідували горіння й запобігли його перекиданню на лісові насадження. Особу громадянина, який причетний до виникнення цієї пожежі, встановили.

Цього ж дня, в обідню пору, біля села Дідовичі Луцького району виникла пожежа сухої трави на площі 0,1 га.

А біля села Краснодуб'я Люблинецької громади через необережність з вогнем власниці виникла пожежа стерні на полі площею пів гектара. Горіння ліквідували рятувальники 19-ї ДПРЧ м. Ковеля.

Увечері рятувальники 17-ї ДПРЧ ліквідували також загоряння сміття на відкритій території біля села Бобли Турійської громади.

Необережний волинянин ледь не спалив ліс (фото)Необережний волинянин ледь не спалив ліс (фото)Необережний волинянин ледь не спалив ліс (фото)Необережний волинянин ледь не спалив ліс (фото)Необережний волинянин ледь не спалив ліс (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів