У Ростовській області горять склади з пальним (відео)

Субота, 03 серпня 2024, 08:00

У ніч на суботу жителі Ростовської та Орловської областей росії повідомили про звуки безпілотників та вибухи. Над регіонами активно працювала протиповітряна оборона.

Про це повідомив губернатор Орловської області Андрій Кличков, губернатор Ростовської області Василь Голубєв, а також писали російські телеграм-канали. 

Вибухи було чути в самому Ростові-на-Дону, а також у Батайську і Морозовську. Місцеві мешканці повідомили про пожежу та вибухи і на військовому аеродромі Морозовск.

Згодом Голубєв повідомив, що на півночі Ростовської області ППО знищила три БПЛА:

«Унаслідок масованої атаки БПЛА ушкоджень зазнала низка складських об'єктів у Кам'янському та Морозівському районах. Служби екстреного реагування ліквідують загоряння. Інформація про постраждалих уточнюється».

Своєю чергою, Кличков заявив, що в Орловській області російські військові засобами радіоелектронної збивали безпілотники. Два ударні дрони відхилилися від курсу та потрапили в житловий будинок:

«Друзі, сьогодні з 12 години ночі Орловська область зазнала масованої атаки ворожих БПЛА. Засобами РЕБ і силами ППО знищено 3 БПЛА, 2 БПЛА влучили в житловий будинок у мікрорайоні Болховський. На місці події працюють оперативні служби, загоряння локалізовано, постраждалих немає».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: