Поділитись:

Переможці Євробачення-2024 Nemo приїдуть до Києва з концертом

Субота, 03 серпня 2024, 00:24
Переможці Євробачення-2024 Nemo приїдуть до Києва з концертом

Переможці Євробачення-2024 Nemo оголосили про те, що наступного року приїдуть до Києва з концертом і виступлять у клубі Atlas сольно, а також у дуеті з молодими українськими зірками, пише Радіо Трек.

Виконавці Nemo, які представляли Швейцарію на Євробаченні 2024 року і стали пееможцями цього музичного конкурсу, заявили про бажання відвідати Україну з концертом. Ця звістка зацікавила багатьох жителів країни, які встигли оцінити їх талант. Швейцарці планують приїхати з гастролями в Україну навесні 2025 року.

Після одного зі своїх виступів на фестивалі Atlas United виконавці Nemo голосно заявили, що наступної весни у них відбудеться сольний концерт у столиці України. Захід заплановано на 7 березня 2025 року.

У новинах шоу-бізнесу вже з'являються заголовки про те, що переможці цьогорічного Євробачення з'являться перед публікою на сцені столичного нічного клубу Atlas.Nemo уже розкрили таємницю про те, який сюрприз готують для українців. Виявляється, вони вирішили заспівати дуетом з молодими виконавицями alyona alyona і Jerry Heil, яким випала честь представляти Україну на Євробаченні цього року.

Квитки на захід уже з'явилися в продажу. Організатори вважають, що більшість місць буде заброньовано вже в найближчий місяць, оскільки шанс потрапити на такий концерт випадає не часто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів