Поділитись:

Депутатку з Нововолинська звинуватили у побитті пенсіонерки (відео)

Неділя, 04 серпня 2024, 11:41
Депутатку з Нововолинська звинуватили у побитті пенсіонерки (відео)

Депутатка Нововолинської міської ради Інна Іщук втрапила у скандал. Жінка сварилась із літньою сусідкою, лаяла її й, буцімто, накинулась на пенсіонерку з кулаками.

Про конфлікт у місті у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили й правоохоронці.

«Було таке повідомлення про інцидент, про конфлікт між двома жінками. На одну з жінок склали протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство, – ред.). Заявницю ображала нецензурними словами, словесно погрожувала фізичною розправою», – зазначили в ГУНП Волині.

Проте підтвердити чи спростувати інформацію про те, що це була саме депутатка Інна Іщук вони не змогли. Адже конкретних осіб назвати не можуть, бо це буде порушення законодавства.

Згодом на сторінці посадовиці у фейсбук з'явилось відео, де вона розповіла про ситуацію із сусідкою. Як зазначила пані Інна, це усе наклеп і такі сусідські війни тягнуться давно. Бо ж, з її слів, пенсіонерка, яка живе поруч, постійно має до неї та її дітей претензії.

«Це брехня, ніхто її не бив, це дуже великий наклеп. За нього доведеться відповідати і сусідці, і її сусідові, за те, що вони написали під ботом на «Нововолинськ Інфо» й це пропустили. Так само я подам у суд на телеграм-канал «Реальний Нововолинськ». Тому що це є наклеп, це є брехня. Є у мене така сусідка Валентина Стецюк. П'ять років я з нею не спілкують і не вітаюся. Бо цю людину краще минати стороною. Вона знаходить різні ситуації і понад місяць чіпляється до моєї дитини – то він стріляє, то він бігає, то він будує базу. Днями сусіди його відтягували від неї і казали: «Валя, чого ти чіпляєшся до дитини? У нього є мама і з мамою говори». Вона сказала: не лізьте туди, куди не треба», – йдеться у відео.

Скриншоти, які Інна Іщук прикріпила до свого дописуСкриншоти, які Інна Іщук прикріпила до свого допису

Вона додала, що у вівторок стався інший випадок. Зі слів депутатки, до неї подзвонила дитина така сказала, що пані Валентина викликала поліцію, бо ті «будують базу на озері».

«Я людина, у мене є емоції. За своїх дітей порву. Я підійшла до неї й сказала: «якого милого ви чіпаєте мою дитину? Скільки ви його можете чіпати?». Так, були мати, так, був підвищений тон. Я перш за все людина, і я перша все мама, яка захищає своїх дітей. Так само, як вона захищає своїх ухилянтів, яких ховає, щоб їх не знайшли. Я мама, яка за своїх дітей порве. У мене є емоції», – додала жінка.

Як далі розповіла Інна Іщук, коли приїхали правоохоронці, їм розповіли усю ситуацію. Й у результаті, зі слів посадовиці, протокол склали на обох: і на депутатку, і на літню сусідку.

Нагадаємо: на одному з пляжів Світязя – мовний скандал. Дві жінки зчепилися через російську мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів