Поділитись:

У Нововолинську жінка тиждень морить голодом пса (фото)

П'ятниця, 02 серпня 2024, 16:26
Собака, якого морять голодом
Собака, якого морять голодом

У Нововолинську в приватному обійсті від спраги та голоду потерпає собака.

Про це у соціальних мережах написала користувачка Наталія Камишнікова.

«Молода власниця собаки переїхала чи до Володимира, чи до Іванич, а пса лишила напризволяще. Був на ланцюгу, відірвався, бігає подвір'ям, сітка слабенька й низенька, запросто може перескочити. Поряд жвава траса, а у сусідів – діти. Небезпечно і для них, і для пса», – пише жінка.

У Нововолинську жінка тиждень морить голодом пса (фото)

Вона додає: востаннє власницю пса бачили тиждень тому, коли зателефонували їй, що тварина зірвалась з ланцюга. Зі слів дописувачки, пса прив'язувати не стали, а лише зачинили хвіртку на замок, та й по всьому. Пані Наталія каже: уже тиждень тварина не їла і не пила, сусіди не годують, бо бояться.

«Сповістили мене. Схопила сім курячих спинок і побігла шукати, де цей двір. Принагідно викликала поліцію. Поліцейський Дмитро Савчук через сусідів видзвонив власницю житла і власницю пса (її онуку нібито), ті навідріз відмовились забрати собаку до себе», – розповідає жінка.

У Нововолинську жінка тиждень морить голодом пса (фото) 

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» правоохоронці повідомили, що, на жаль, без дозволу суду вони не можуть проникнути у будинок.

Нагадаємо: у селі Гірка Полонка, що неподалік Луцька, 60-річний чоловік-одинак перетворив власний будинок на собачник. Вулицею за ним постійно бігає близько 20 чотирилапих, які агресивні до перехожих, а скільки їх в будинку – невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів