У Луцьку водій на «мерсі» погрожував пішоходу битою (відео)

П'ятниця, 02 серпня 2024, 14:07

У Луцьку в районі Київського майдану чоловік намагався перебігти дорогу на червоне. Це не сподобалось водієві мерседеса й чоловік вийшов з авто та почав погрожувати битою.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили читачі.

«Дядько у білій футболці хотів перебігти дорогу, а той водій його не пропустив. Він хотів серед дороги перейти. Вони почали сваритися і водій з багажника витягнув біту», – розповіли очевидці конфлікту.

На кадрах видно, як на світлофорі вже загорілось зелене світло й керманич мерса попрямував назад у свій автомобіль. Він був із битою в руках.

Проте чоловік у білій сорочці продовжував лаятися та навіть почав стукати кулаком по лобовому склі автівки. Але водій не звернув уваги, сів та поїхав у невідомому напрямку.

Довідково:
Згідно зі статтею 127 КУпАП, непокора пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо: у травні цього року сталася схожа ситуація, проте фізичну силу тоді таки застосовували. У центрі Луцька чоловік вдарив жінку за те, що вона перебігала дорогу перед його автівкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: