Поділитись:

Волинські виші – у топ-15 за популярністю серед абітурієнтів

П'ятниця, 02 серпня 2024, 09:05
Волинські виші – у топ-15 за популярністю серед абітурієнтів

За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки абітурієнтів, до закладів вищої освіти станом на 1 серпня 2024 року подано понад 1 мільйон 64 тисячі заяв від вступників.

До двадцятки лідерів за кількістю поданих заяв увійшли заклади вищої освіти Чернівців, Івано-Франківська, Харкова, Луцька, Дніпра, Ужгорода, Тернополя й Одеси. Волинський національний університет імені Лесі Українки посів 13-те місце. Туди забажали вступити 9550 абітурієнтів. Луцький національний технічний університет – на 15-му місці з 8982 поданими заявами. Про це інформує Освіта.UA.

Волинські виші – у топ-15 за популярністю серед абітурієнтів

Цьогорічними лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Львівський національний університет ім. Франка та Національний університет «Львівська політехніка».

Наступні три місця посіли київські виші. Третя позиція – у Київського національного університету ім. Шевченка. Четверте місце має Київський політехнічний інститут ім. Сікорського, а пʼяте – Державний торговельно-економічний університет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів