Поділитись:

На Волині попрощались із захисником Русланом Подзізеєм

Четвер, 01 серпня 2024, 22:39
На Волині попрощались із захисником Русланом Подзізеєм

На Волині в останню путь провели Героя Руслана Подзізея, який загинув внаслідок ворожого удару FPV дроном в бронемашину.

Про це повідомили в Іваничівській селищній раді.

«Сьогодні жителі Іваничівської громади провели в останню дорогу свого жителя, військовослужбовця Руслана Подзізея, який загинув, будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя. Руслан Подзізей стояв на захисті України, боровся з російськими окупантами та вірив у Перемогу», – йдеться у повідомленні.

У дописі зазначається, що на церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність та розділити біль втрати з рідними загиблого.

Чин похорону Руслана Подзізея здійснили священнослужителі: Єпархіальний благочинний Володимир-Волинської єпархії, благочинний Іваничівського благочиння, настоятель Свято-Покровського храму, митрофорний протоієрей отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння, повідомляють у громаді.

«Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата пролунав трикратний стрілецький салют… Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг. Україна втратила свого гідного сина. Сумуємо разом із рідними та близькими загиблого, низько схиляємо голови у скорботі», – додали у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів