Поділитись:

Як в кіно: чоловік луцької блогерки став свідком вранішнього інциденту з ТЦК (відео)

Четвер, 01 серпня 2024, 20:59
Як в кіно: чоловік луцької блогерки став свідком вранішнього інциденту з ТЦК (відео)

Чоловік луцької блогерки Лєрки-цукерки став свідком вранішнього інциденту, коли чоловік погрожував поліції та працівникам ТЦК.

Про це вона розповіла в своєму інстаграмі.

У четвер, 1 серпня, на проспекті Молоді у Луцьку поліцейські затримали чоловіка за підозрою в погрозі патрульним та працівникам ТЦК предметом, схожим на пістолет. Цей інцидент трапився близько 10:30.

Блогерка ж вирішила поділитись у мережі версією подій, яку їй розповів її чоловік Максим. Він став свідком інциденту на шляху додому, після того як відвіз сина в дитсадок.

Жінка каже, що він виїжджав з вулиці Писаревського і перший стояв на світлофорі, а від Порт Сіті «вилетіла» поліцейська машина і зупинилась перед ним, впоперек перехрестя. Звідти «вискочили» поліцейські, та ховаючись за машиною подіставали зброю.

«Макс каже: Я сиджу – це все прямо переді мною, перед лобовим склом розгортається. він каже, що таке тільки в бойовиках бачив», – розповідає блогерка.

За словами жінки, її чоловік побачив озброєного чоловіка лише тоді, коли почув вигук поліцейських з проханням опустити зброю.

«Каже бачу прямо навпроти мене стоїть мужик з пістолетом і цілиться в них. Макс каже: Цілиться в поліцейських, але прямо за ними стою я і він цілиться мені прямо в лобове скло», – передає блогерка враження свого чоловіка.

Вона зазначає, що її чоловік хотів якось покинути місце події, проте йому вдалось це не відразу, адже один з шляхів відступу був перекритий поліцейською машиною.

Лєрка вважає, що таких випадків може ставти все більше та радіє, що чоловік уже відвіз сина в садок і він нестав свідком події разом із батьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів