Поділитись:

Які ціни у Луцьку на помідори та огірки для консервації (відео)

Четвер, 01 серпня 2024, 10:38
Які ціни у Луцьку на помідори та огірки для консервації (відео)

Нещодавно ми писали про ціни на сезонні овочі, зараз на ринки міста повняться огірками та помідорами. Ці овочі люди все частіше скупляють, аби заготовити смаколики на осінь та зиму.

Скільки ж коштують помідори та огірки для консервації з'ясовувала журналістка телеканалу «Конкурент TV» Ярослава Олексюк у програмі «Базарний день».

Майже на початку одного з ринків Луцька журналісти одразу знайшли точку з помідорами. Продавець запевнив, що усі сорти, які є на прилавку, ідеально підходять для консервації.

«Цікаво, якщо у цього продавця брати кілограм помідорів, то ціна – 30 гривень, а якщо від п'яти кілограмів – 25 гривень. Всі вони волинські, наші, тому має бути дуже смачно», – каже Ярослава.

Ярослава ОлексюкЯрослава Олексюк

У іншого ж продавця цікавились вартістю огірків. Чоловік каже: для консервації підходять, навіть сам випробовував. Проте рецепту не знає, адже усе робила дружина. Ціна за кілограм овочу – 60 гривень. Були у нього й помідори, які виростили у Підгайцях. Але коштують дорожче, ніж у попереднього торговця – 35 гривень за кілограм і оптових знижок немає.

«Огірочки зараз беруть геть мало, бо подорожчали. Не родять, всохли й ціна стрибнула. Був тиждень, що коштували 25 грн/кг. А так більше падіння ціни, напевно, не буде», – пояснив чоловік.

Один з продавців на ринкуОдин з продавців на ринку

Які ж ціни на овочі в інших продавців, та за яким рецептом робити консервацію – у сюжеті.

Які ціни у Луцьку на помідори та огірки для консервації (відео)

Нагадаємо: не так давно журналісти з'ясовували, скільки на ринках у Луцьку коштують кавуни та дині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів