Поділитись:

Карма довго не чекала: історія чоловіка, що вбив комаху і втратив око

Четвер, 01 серпня 2024, 04:02
Карма довго не чекала: історія чоловіка, що вбив комаху і втратив око

Китайцю довелося хірургічно видалити ліве очне яблуко, щоб запобігти потраплянню бактеріальної інфекції в мозок після того, як він вбив комаху на обличчі, пише ТСН.

Чоловік із міста Шензен на прізвище Ву вбив муху, яка дзижчала у нього над головою, змахнувши нею по обличчю. Він не надав цьому значення, але вже через годину його ліве око почервоніло, набрякло і стало боліти. Коли симптоми погіршилися, чоловік вирішив звернутися до місцевої лікарні, де йому поставили діагноз «сезонний кон'юнктивіт».

Попри приймання прописаних ліків, стан Ву швидко погіршувався протягом наступних днів, і на той час, коли він знову звернувся до лікарні, він майже повністю втратив зір на ліве око, а область навколо лівого ока сильно виразкувалася. Виявилося, що сезонний кон'юнктивіт насправді був бактеріальною інфекцією, яку він підхопив від комахи.

На жаль для Ву, медикаменти більше не могли стримувати поширення інфекції, і оскільки вона ризикувала вразити його мозок, лікарі вирішили хірургічно видалити йому ліве очне яблуко.

Трагічна історія Ву була розтиражована як повчальна історія: лікарі застерігають людей від знищення комах на обличчі або в інших місцях, де вони можуть спричинити бактеріальні інфекції. Натомість експерти радять зберігати спокій і просто відганяти комах руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів