Поділитись:

На Волині затримали пенсіонера з Києва, який отруїв свою співмешканку заради грошей і авто (фото, відео)

Середа, 31 липня 2024, 15:44
На Волині затримали пенсіонера з Києва,  який отруїв свою співмешканку заради грошей і авто (фото, відео)

На Волині затримали 67-річного чоловіка, який отруїв співмешканку заради її грошей та автомобіля.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Києва.

Правоохоронці встановили, що 67-річний чоловік прожив близько 15 років з 60-річною киянкою, перш ніж вирішив її отруїти – останні три місяці життя співмешканки додавав їй у їжу та напої високотоксичний важкий метал, від якого жінці з кожним днем ставало все гірше та вона потрапила до лікарні.

Втім він навідував жінку та продовжував труїти її в стінах медичного закладу, а коли жінка вже не мала можливості самостійно пересуватися, чоловік настояв на тому, щоб її виписали з лікарні додому, де він нібито продовжить самостійно опікуватися нею. Насправді ж він продовжив злочинну справу, і за деякий час потерпіла померла. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок запалення та некрозу внутрішніх органів, спричинених отруєнням важким металом.

Фігурант сподівався привласнити квартиру співмешканки, а коли йому це не вдалось – забрав автівку вбитої жінки, а також близько 20 тисяч доларів й переїхав до Волинської області, де його згодом затримали співробітники поліції.

Під час обшуку у квартирі слідчі вилучили гроші, банківську карту потерпілої, її автомобіль Suzuki, документи та пластикову ємність із сипучою речовиною, яку скерували на експертизу.

Слідчий повідомив затриманому про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: п. 6 ч. 2 ст. 115 – умисне вбивство з корисливих мотивів; та ч. 1 ст. 289 – незаконне заволодіння транспортним засобом.

За клопотанням слідчих суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

На Волині затримали пенсіонера з Києва,  який отруїв свою співмешканку заради грошей і авто (фото, відео)На Волині затримали пенсіонера з Києва,  який отруїв свою співмешканку заради грошей і авто (фото, відео)На Волині затримали пенсіонера з Києва,  який отруїв свою співмешканку заради грошей і авто (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів