У Луцьку відкриють ще п'ять гастробарів Gabar

Середа, 31 липня 2024, 14:00

До кінця року у Луцьку планують відкрити ще п'ять гастробарів Gabar.

Про це в інтерв'ю для видання RAU розповів співзасновник «Галі Балуваної» та власник бренду Multi Cook Володимир Матвійчук.

Володимир Матвійчук
 

Українська мережа луцького походження «Галя Балувана» швидко стала беззаперечним лідером із продажу домашніх напівфабрикатів у межах України. Але на цьому Володимир Матвійчук не зупинився й поставив амбітну ціль стати виробником та продавцем напівфабрикатів № 1 у світі. Тож у кінці 2022 року вони почали експансію під брендом Multi Cook. Зараз це – найуспішніша українська франшиза у світі за весь час існування українського бізнесу.

Тепер у портфелі бізнесмена з’явився ще один амбіційний проєкт: мережа закладів харчування Gabar, перший з яких вже відкрився у Луцьку, а другий – готується до відкриття. 

«Ми вже почали підготовку до відкриття другого закладу у Луцьку, на стадії підписання договору оренди на третій заклад. Всього до кінця року плануємо відкрити ще п’ять гастрабарів у Луцьку», – зазначає Володимир Матвійчук.

Другий заклад розташовуватиметься в районі, де знаходиться Луцький політехнічний інститут. Створюють Gabar на локації, де багато їхньої цільової аудиторії. Відповідно, і заклад буде орієнтований на студентів, з адаптованим меню. Його площа буде 32 метри квадратних, і там хочуть відтестувати формат «все для студента».

 

Стосовно третього закладу Володимир Матвійчук зазначає, що наразі все на стадії переговорів. Він планується відкрити його у спортклубі. Площа закладу буде до 40 метрів квадратних, з адаптованим меню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: