Поділитись:

У Луцьку відкриють ще п'ять гастробарів Gabar

Середа, 31 липня 2024, 14:00
У Луцьку відкриють ще п'ять гастробарів Gabar

До кінця року у Луцьку планують відкрити ще п'ять гастробарів Gabar.

Про це в інтерв'ю для видання RAU розповів співзасновник «Галі Балуваної» та власник бренду Multi Cook Володимир Матвійчук.

Володимир МатвійчукВолодимир Матвійчук
 

Українська мережа луцького походження «Галя Балувана» швидко стала беззаперечним лідером із продажу домашніх напівфабрикатів у межах України. Але на цьому Володимир Матвійчук не зупинився й поставив амбітну ціль стати виробником та продавцем напівфабрикатів № 1 у світі. Тож у кінці 2022 року вони почали експансію під брендом Multi Cook. Зараз це – найуспішніша українська франшиза у світі за весь час існування українського бізнесу.

Тепер у портфелі бізнесмена з’явився ще один амбіційний проєкт: мережа закладів харчування Gabar, перший з яких вже відкрився у Луцьку, а другий – готується до відкриття. 

«Ми вже почали підготовку до відкриття другого закладу у Луцьку, на стадії підписання договору оренди на третій заклад. Всього до кінця року плануємо відкрити ще п’ять гастрабарів у Луцьку», – зазначає Володимир Матвійчук.

Другий заклад розташовуватиметься в районі, де знаходиться Луцький політехнічний інститут. Створюють Gabar на локації, де багато їхньої цільової аудиторії. Відповідно, і заклад буде орієнтований на студентів, з адаптованим меню. Його площа буде 32 метри квадратних, і там хочуть відтестувати формат «все для студента».

У Луцьку відкриють ще п'ять гастробарів Gabar 

Стосовно третього закладу Володимир Матвійчук зазначає, що наразі все на стадії переговорів. Він планується відкрити його у спортклубі. Площа закладу буде до 40 метрів квадратних, з адаптованим меню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів