Поділитись:

На Волині на хабарі затримали чиновника міграційної служби (фото)

Середа, 31 липня 2024, 11:48
На Волині на хабарі затримали чиновника міграційної служби (фото)

СБУ на Волині викрила чиновника міграційної служби, який вимагав хабарі за виготовлення паспортів.

Про це у середу, 31 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Управління СБ України у Волинській області.

Співробітники Служби безпеки викрили на корупції керівника одного з районних відділів управління Державної міграційної служби на Волині. Посадовець налагодив незаконний механізм систематичного отримання хабарів при виготовленні документів.

Зокрема, за гроші зловмисник обіцяв не створювати штучні перешкоди при виготовленні внутрішніх та закордонних паспортів.

За попередніми висновками фахівців, зловмисник таким чином отримував до 40 тисяч гривень на місяць.

26 липня правоохоронці викрили чиновника «на гарячому» у його службовому кабінеті під час отримання чергового траншу хабаря за «сприяння» у виготовленні документів для неповнолітньої дитини.

Наразі керівнику відділу ДМСУ повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності усіх причетних до незаконної діяльності.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Волинської області, підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Від посади його відсторонили.

На Волині на хабарі затримали чиновника міграційної служби (фото)На Волині на хабарі затримали чиновника міграційної служби (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів