Поділитись:

У Луцькій міській раді пропонують молитися перед голосуваннями

Середа, 31 липня 2024, 11:37
Засідання 61 сесії міської ради
Засідання 61 сесії міської ради

У Луцькій міській раді перед голосуванням на сесіях пропонували молитися.

Про це йшлося безпосередньо перед початком пленарного засідання 61 сесії міськради у середу, 31 липня.

Депутат Роман Бондарук заявив, що лучанам треба показувати приклад й прививати любов до рідного міста. Бо ж, з його слів, за даними дослідження, яке проводили під час підготовки стратегії розвитку громади, багато містян не відчувають патріотизму щодо Луцька.

«Я хотів би сьогодні запропонувати експеримент, який, можливо, став би правилом. Відмовмось від критики людей і перейдімо на критику ідей. Ми несемо відповідальність перед громадою. Для квітучого міста приємного відкриття, ми маємо навчитися довіряти один одному. Нашими чеснотами мають бути порядність та доброчесність. Ми маємо навчити лучан любити своє місто», – мовив обранець.

Роман БондарукРоман Бондарук

Роман КравчукРоман Кравчук

Опісля своєї промови про чесність та порядність він запропонував перед початком сесійних засідань здійснювати молитву. Читати ж її, зі слів Бондарука, мав би його колега Роман Кравчук, який також є пастором церкви Євангельських Християн-Баптистів.

Опісля слово взяла депутатка Алла Жупанюк, яка попросила вшанувати хвилиною мовчання усіх загиблих у боротьбі проти росії, зокрема Ірину Фаріон. Під час хвилини мовчання Роман Кравчук і зачитав молитву «Отче наш».

До слова, це перший раз, коли у стінах міської ради пролунало Боже слово.

У Луцькій міській раді пропонують молитися перед голосуваннями

Нагадаємо: на депутата Луцької міської ради Романа Кравчука поскаржились через нібито утиски прав та свобод ЛГБТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів