Поділитись:

У Луцьку здали понад шість тонн російської літератури на макулатуру

Вівторок, 30 липня 2024, 19:54
У Луцьку здали понад шість тонн російської літератури на макулатуру

Станом на кінець липня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва зібрали понад шість тонн російської літератури на макулатуру. Акція розпочалась восени 2022 року.

Таким чином вдалось зібрати 18 388 гривень, які передали у волонтерський фонд "Меценати для солдата" на закупівлю тканини і ниток для в'язання маскувальних сіток, розповіла Суспільному директорка книгозбірні Алла Єфремова.

"Ми всіма можливими засобами допомагаємо нашим захисникам. Ми не спалюємо, а очищуємо наші домівки від ворожого, здаємо макулатуру на потребу", — зазначила Алла Єфремова.

Впродовж липня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва зібрали 513 кілограмів макулатури. Зібрали 1 550 гривень, які також вже передали волонтерам. Алла Єфремова додала, що бір книг продовжується. Приносити російськомовні книги та видання радянського періоду можна у Волинську бібліотеку для юнацтва щодня з 9:00 до 19:00, крім суботи.

30 липня волонтери та всі охочі могли долучитися до плетення сіток, яке розгорнули на Театральні площі, поблизу бібліотеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів