Призначили нового керівника Спецпрокуратури Західного регіону (фото)

Вівторок, 30 липня 2024, 10:11

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону нового керівника – Миколу Друзюка.

Про це у понеділок, 29 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

«Антон Войтенко подякував ексочільнику відомства Миколі Мерету та колективу за вагомий внесок та пророблену роботу, зосередився на позитивних результатах діяльності та окреслив майбутні перспективи», – йдеться у дописі. 

Новопризначеного керівника Войтенко охарактеризував як досвідченого, відповідального, сильного управлінця, який знає і вміє організувати роботу та виконувати оперативні завдання, які виникають в умовах війни.

Водночас звернув увагу Миколи Друзюка на пріоритетних напрямах діяльності. Серед головного – боротьба зі злочинами у бюджетній сфері та протидія корупційним правопорушенням.

Своєю чергою, Микола Друзюк подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль та забезпечить злагоджену роботу колективу і координацію усіх правоохоронців для виконання поставлених перед спеціалізованою прокуратурою завдань.

Довідково:
Микола Друзюк, 1984 року народження. Випускник Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету «Львівська Політехніка». В органах прокуратури працює з березня 2006 року, за цей час обіймав зокрема керівні посади. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: