Поділитись:

Призначили нового керівника Спецпрокуратури Західного регіону (фото)

Вівторок, 30 липня 2024, 10:11
Призначили нового керівника Спецпрокуратури Західного регіону (фото)

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону нового керівника – Миколу Друзюка.

Про це у понеділок, 29 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

«Антон Войтенко подякував ексочільнику відомства Миколі Мерету та колективу за вагомий внесок та пророблену роботу, зосередився на позитивних результатах діяльності та окреслив майбутні перспективи», – йдеться у дописі. 

Новопризначеного керівника Войтенко охарактеризував як досвідченого, відповідального, сильного управлінця, який знає і вміє організувати роботу та виконувати оперативні завдання, які виникають в умовах війни.

Водночас звернув увагу Миколи Друзюка на пріоритетних напрямах діяльності. Серед головного – боротьба зі злочинами у бюджетній сфері та протидія корупційним правопорушенням.

Своєю чергою, Микола Друзюк подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль та забезпечить злагоджену роботу колективу і координацію усіх правоохоронців для виконання поставлених перед спеціалізованою прокуратурою завдань.

Довідково:
Микола Друзюк, 1984 року народження. Випускник Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету «Львівська Політехніка». В органах прокуратури працює з березня 2006 року, за цей час обіймав зокрема керівні посади. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

Призначили нового керівника Спецпрокуратури Західного регіону (фото)Призначили нового керівника Спецпрокуратури Західного регіону (фото)Призначили нового керівника Спецпрокуратури Західного регіону (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів