За вихідні на Волині зловили понад два десятки п'яних водіїв

Понеділок, 29 липня 2024, 20:41

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 22 факти керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це інформує патрульна поліція Волинської області.

Коротко про декількох з них:

У Ковелі інспектори зупинили мотоцикл марки Alpha, який порушив ПДР, а саме перевозив пасажира без мотошолома. Під час спілкуванням патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на місці, результат — 0, 80 проміле.

 

Ще одного нетверезого керманича зупинили під час дії комендантської години. Він рухався автомобілем Audi та перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Драгер показав 0, 82 проміле.

На автодорозі Н-22 під час дії комендантської години патрульні зупинили легковик марки Volkswagen. Під час перевірки документів інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на місці зупинки, результат — 1, 24 проміле. Також з’ясувалося, що водій вчинив це правопорушення повторно протягом року.

У Луцьку, на вулиці Винниченка, патрульні зупинили автомобіль Mazda, який порушив ПДР. Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього ще й ознаки алкогольного сп'яніння. Водій пройшов огляд на місці, результат — 2, 67 проміле.

На порушників патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: