Поділитись:

Сказав, що коханка краща: на Волині бібліотекарка розбила чоловіку голову

Понеділок, 29 липня 2024, 19:00
фото ілюстративне
фото ілюстративне

На Волині жінка розбила чоловіку голову, бо той сказав, що коханка краща за неї.

Про це йшлось у вироку Старовижівського районного суду.

Відомо, що сталось це в травні цього року. На власному подвір'ї, під час сварки, в пориві емоцій жінка схопила скляну пляшку, яка стояла на землі, та кинула її чоловіку в голову.

Згідно з висновком експерта, волинський Дон Жуан отримав поранення у вигляді забійної рани в лівій тім`яній ділянці.

У судовому засіданні жінка вину свою визнала повністю, розкаялася у скоєному, та пояснила, що того дня  вона та дві її сусідки сиділи за столом на подвір`ї та випивали. З потерпілим вона перебуває в шлюбних відносинах, але між ними існують погані стосунки. Після того , як потерпілий сказав, що його коханка краще ніж дружина, вона схопила пусту скляну пляшку, ємністю 0,25л. та кинула її в голову потерпілого. З голови потерпілого пішла кров, та він побіг до лікарні, де лікар викликала швидку медичну допомогу. На сьогодні вона щире кається, та просить вибачення у потерпілого.

Чоловік у суді зазначив, що жінки покликали його для примирення. А там виникла словесна перепалка. Після того він пішов до лікарні та викликав працівників поліції. На сьогодні не має матеріальних та моральних претензій до дружини.

Суд визнав бібліотекарку винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України. Її оштрафували на 850 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів