Поділитись:

Затримали 21-річного наркоділка, який «працював» на Волині та Львівщині (фото)

Понеділок, 29 липня 2024, 13:02
Затримали 21-річного наркоділка, який «працював» на Волині та Львівщині (фото)

Волинські оперативники викрили зловмисника, який займався збутом психотропів на території Волині та Львівщини.

Про це у понеділок. 29 липня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У рамках реалізації оперативної інформації співробітники управління боротьби з наркозлочинністю затримали 21-річного зловмисника на одній з вулиць Львова. При собі він мав 30 закладок з, ймовірно, психотропною речовиною альфа-PVP. 

Поліцейські провели обшуки у помешканні наркоділка. Там виявили і вилучили 299 готових закладок з психотропами, загальною вагою майже 300 грамів. Окрім цього, після аналізу здобутої інформації правоохоронці встановили місцезнаходження ще 150 грамів заборонених речовин. 

Усе скерували та дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.  

Вартість вилучених психотропів за цінами «чорного» ринку становить понад 250 тисяч гривень.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури працівники слідчого управління ГУНП йому вже повідомили про підозру за ч. 2 та 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. За незаконний промисел наркоділку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Затримали 21-річного наркоділка, який «працював» на Волині та Львівщині (фото)Затримали 21-річного наркоділка, який «працював» на Волині та Львівщині (фото)Затримали 21-річного наркоділка, який «працював» на Волині та Львівщині (фото)Затримали 21-річного наркоділка, який «працював» на Волині та Львівщині (фото)Затримали 21-річного наркоділка, який «працював» на Волині та Львівщині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів