Поділитись:

«Скоро буде одна диктатура», – луцька депутатка про методи роботи мера Поліщука

Понеділок, 29 липня 2024, 11:00
«Скоро буде одна диктатура», – луцька депутатка про методи роботи мера Поліщука

Луцький міський голова Ігор Поліщук має постійну більшість голосів серед депутатів, тож демократія може невдовзі стати диктатурою. Таку думку висловила депутатка міської ради від фракції Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій у телепрограмі «Теревені про Луцьк» на «Конкурент TV». 

«У нас з демократії скоро буде одна диктатура. Я так сказав і так буде. Ні. Ти можеш так говорити в сім’ї, в бізнесі, який ти розвинеш… Але ніяк не в громаді, де ти не один, ти обраний як керівник, а ми обрані як депутати. Політика буде, коли будуть вибори, сьогодні в нас виключно господарство і все решта – це маніпуляція міським головою», – наголосила депутатка.

З її слів, мер Поліщук маніпулює думкою громадськості, спеціально говорячи такими словами, ніби йому заважають працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертку, яка розробила генплан Луцька, шокувала забудова на місці «Електротермометрії» (відео)

«Ніхто йому не заважає. Він сьогодні має монополію, він має свою більшість постійно, яка йому голосує все, що йому потрібно…

Луцьк має бути відкритим, прозорим, добрим містом.

Я спостерігаю, що бізнес не йде до нас в місто, йде за межі міста. Я знаю, чому так. Ми бачимо, як на сесії не голосують про зміну цільового призначення. Ну чому, це ж власність людини? «Ми не знаємо, що він там буде робити» (цитує міського голову Ігоря Поліщука, - ред.). Та ти ніколи не дізнаєшся, якщо його не запросиш», – зауважила Алла Надточій.

«Скоро буде одна диктатура», – луцька депутатка про методи роботи мера Поліщука

Та додала, що на сесіях міської ради підтримуються ті проєкти рішень, в яких зацікавлений міський голова та його оточення.

«Ми бачимо дуже часто, як земельна ділянка може бути роками в однієї людини, тільки вона переходить в руки іншій людині – зразу голосується, зразу зміни відбуваються. Це ми можемо прослідкувати в нашому місті – це вулиця Кафедральна. Там нічого не треба: ні дозволів ні архітектури, нічого не потрібно, хто що хоче, там і робить. Хто це дозволяє? А іншому ти не дозволяв. Інвестор це бачить, то як він сюди ввійде?», – обурилася обраниця луцької громади.

Нагадаємо, Алла Надточій також розповіла, що усі запитання та ініціативи, які надходять від фракції Громадянський рух «Свідомі» у Луцькій міській раді, мер Ігор Поліщук пов’язує із політикою та піаром, відтак лишає поза увагою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів