Породи песиків, які будуть не проти поселитись в маленькій квартирі (фото)

Неділя, 28 липня 2024, 05:47

Якщо ви давно мрієте про пухнастика у вашому житті, але ви живете в маленькій квартирі - це не біда! Існує безліч порід собак з яких можна обрати тих, які менше потребують великого простору, пише Один Факт.

Мопс

Ці маленькі та милі песики мають досить малий розмір. Вони дуже приязні, спокійні та віддані своєму господарю. Вони не потребують багато простору та звикають жити у маленькій квартирі. Їх потрібно регулярно виводити на короткі прогулянки, а також ці собачки потребують уваги та дуже люблять активні ігри.

Чихуахуа

Цій породі характерний дуже малий розмір. Проте це ніяк не впливає на їх грайливість та енергійність. Це також дуже віддані собачки, які обожнюють свого господаря, але іноді вони бувають впертими. Ця порода ідеальна для маленької квартири, адже представники Чихуахуа досить компактного розміру. Вони як і всі песики потребують регулярних прогулянок, соціалізації та фізичних навантажень у вигляді ігор.

Французький бульдог

Розмір цього песика більше схиляється до середнього, але вони також не виростають дуже великими. Це дуже грайливі та доброзичливі звірята, які потребують постійних активностей, адже їм потрібно кудись дівати свою енергію. Французький бульдог добре пристосовується до міських умов і не потребує величезного простору, але з ними потрібно часто виходити на прогулянки та вони потребують багато уваги.

Пудель або Мальтіпу

Це дуже розумні та інтелігентні собачки. Вони активні, але водночас спокійні й вміють зчитувати настрій свого господаря. Також вони дуже приязні й не будуть агресувати на інших людей. Вони мають достатньо малий розмір та чудово підійдуть для людей котрі мешкають у квартирі. Також перевагою стане те що вони не линяють, а це дуже великий плюс.

Кокер-спанієль

Це песики середнього розміру. Вони дуже ласкаві, активні та дружні, що робить їх комфортними собаками для життя у місті. Хоч кокер-спанієль і потребує великої фізичної активності у вигляді ігор та простору, вони все одно можуть жити у квартирі, якщо у господаря є час на довгі прогулянки та активності зі своїм песиком.

Слід пам’ятати, що породу потрібно обирати відповідно до способу вашого життя, адже якщо вибір впаде на собаку яка потребує більше фізичної активності ніж їй може дати господар, вона буде дуже не слухняною та псуватиме речі у квартирі, через те що їй не буде куди дівати свою енергію. При виборі песика слід пам’ятати, що ви забезпечуєте не тільки комфорт для себе, а й щасливе життя для вашого домашнього улюбленця, тому що це не просто іграшка, а окреме життя яке потребує догляду та уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: