Поділитись:

Як стильно одягатись на роботу, навіть у зливу: поради

Неділя, 28 липня 2024, 01:43
Як стильно одягатись на роботу, навіть у зливу: поради

Як одягатись в офіс стильно та красиво, попри дощову погоду.

Гарно одягатися в офіс важливо, звісно, не для того, щоб добре виконувати свою роботу, а щоб почуватися впевненіше та безпечніше. А також – щоб змусити інших сприймати вас як серйозну та відповідальну людину.

Але погода іноді працює проти нас, і дощ може трохи ускладнити дотримання дрес-коду, а також може пошкодити ваш одяг і взуття, якщо ви неправильно його підберете. А правильно – це додати елементи, які забезпечать захист, але не зашкодять стилю, пише 24 канал.

Як добре одягатися в офісі в дощові дні

Додайте макінтош. Макінтоші можуть стати чудовим аксесуаром і навіть виглядати офіційно і доречно на роботі, якщо правильно підібрати форму і колір. Шукайте макінтоші у формі тренчів, однотонних кольорів, які добре поєднуються з образом, який ви створюєте. Обирайте класичні кольори, такі як чорний, зелений або темно-синій, якщо потрібно виглядати більш ошатно, або ж яскраві для більш повсякденних оказій.

Створіть завершений образ. Макінтоші створені для носіння на відкритому повітрі та під дощем. Звичайно, ви можете носити їх замість куртки, якщо хочете бути впевненими, що ваш образ буде завершеним і цілісним, коли вам доведеться його зняти. Якщо ваш макінтош намокне, вам доведеться його кудись повісити, тож ваш образ повинен виглядати добре і без нього. Тому подумайте про пропорції, кольори та всі інші елементи.

Уникайте делікатних матеріалів, які може пошкодити вода. Є матеріали, які псуються, якщо намокнуть, наприклад, кашемір або замша. Тому якщо ви в сезоні дощів чи в місті, де дощ може піти несподівано, вам потрібно розглянути інші матеріали, які є більш стійкими та не забарвляться або не пошкодяться від води. Це допоможе захистити одяг та його довговічність.

Всюдихідне взуття. Ваше взуття не буде захищене макінтошем або парасолькою, оскільки воно контактує з землею і може постраждати від калюж або бризок. Як і у випадку з одягом, уникайте делікатних матеріалів, світлого взуття, яке може забруднитися або пропускає воду. Ви можете обрати хорошу пару черевиків, кросівок або туфель, але з правильного матеріалу, і навіть обробити їх водовідштовхувальним засобом.

Подумайте про корисні аксесуари. Ваші аксесуари можуть допомогти захиститися від дощу. Наприклад, рюкзак з водонепроникного матеріалу збереже ваші речі сухими (що дуже важливо, якщо ви носите важливі папери або комп'ютер), кепка захистить обличчя, а парасолька – ну, що зможе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів