Поділитись:

Неповага до релігії: депутат Луцької міськради обурився через перформанс на відкритті Олімпійських ігор (фото)

Субота, 27 липня 2024, 23:56
Неповага до релігії: депутат Луцької міськради обурився через перформанс на відкритті Олімпійських ігор (фото)

Депутат Луцької міської ради Роман Кравчук обурився постановкою на відкритті Олімпійських ігор за мотивами роботи Леонардо до Вінчі, назвавши це неповагою до віри.

На церемонії відкриття Олімпіади 2024 у Парижі трансгендери показали постановку за мотивами роботи Леонардо да Вінчі. Основним номером шоу був танець на столі чоловіка, забарвленого у блакитний колір, а також виступ бородатої жінки.

Такий перформанс сподобався далеко не усім, люди обурюються, мовляв, це знущання над релігією і неповага до християн, пише ВСН.

Релігійні мотиви на церемонії відкриття глядачі розгледіли також у механічному вершнику, що рухався по Сені, з прапором Олімпіади. Його порівняли із «блідим конем» з Біблії, мовляв, на коні сама Смерть, що є провісником війни.

Депутат Луцької міської ради Роман Кравчук на своїй сторінці у інстаграміобурився щодо такого виступу та зауважив, що замість того, щоб об'єднати людей, організатори заходу хотіли висміяти віру 2,4 мільярда людей.

«Шоу на відкритті Олімпійських ігор в Парижі. Група трансвеститів зробила пародію на роботу да Вінчі «Тайна вечеря». Але сміялись вони не з да Вінчі... Я нічого не плутаю, це ті хто по всьому світу корчать із себе «жертви» та борців за права? Навпаки, я бачу глузування, зухвалу насмішку та знущання над мільярдом християн по всьому світу. Ще раз переконуюсь, що цій нечисті не місце в Україні. Поки буду мати вплив і можливості, не дам цій бридоті рухатись. А тим, хто активно їх підтримує, пропоную передивитися свої позиції і добре подумати», - написав Роман Кравчук.

Неповага до релігії: депутат Луцької міськради обурився через перформанс на відкритті Олімпійських ігор (фото) 

Своє обурення щодо виступу висловила і депутатка Європарламенту від партії Ле Пен Маріон Марешаль в мережі Х, пише ТСН.

«Усім християнам світу, які дивляться церемонію Олімпіади і відчувають себе ображеними цією пародією на «Таємну Вечерю», знайте, що це говорить не Франція, а ліва меншість, готова на будь-яку провокацію», - написала вона.

Даний перфоманс також прокоментував американський мільярдер Ілон Маск. Він назвав це «крайнім проявом неповаги до християн».

Економіст та очільник Ukrainian American House Роман Шеремета у соцмережі написав, що знущання над Христом на церемонії відкриття Олімпійських ігор - це просто зло.

«Я вже обрав бойкотувати Олімпіаду через участь російських спортсменів. Але, якщо чесно, то я не впевнений, що за таку Європу варто взагалі боротися», - зауважив Роман Шеремета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів