Поділитись:

Експрацівник Агенції оборонних закупівель Віталій Черненко затриманий за хабар

Субота, 27 липня 2024, 19:55
Експрацівник Агенції оборонних закупівель Віталій Черненко затриманий за хабар

СБУ затримала колишнього працівника Агенції оборонних закупівель Віталія Черненка.

Він за винагороду обіцяв сприяти закриттю справи, використовуючи зв’язки у правоохоронних органах. ЗМІ повідомляють, що мова про хабар у розмірі $700 тис.

Цю ситуацію прокоментували в Агенції оборонних закупівель, передає Цензор.НЕТ.

«Щодо затримання Службою безпеки України Віталія Черненка, колишнього співробітника Агенції оборонних закупівель, у рамках кримінального провадження за статтею шахрайство. Це затримання жодним чином не пов'язане з його роботою в Агенції оборонних закупівель Міноборони. За даними відкритого судового засідання, Черненко обіцяв за винагороду сприяти у закритті справи у правоохоронному органі, де він раніше працював і мав професійні зв'язки. Віталій Черненко був призначений в Агенцію 18 липня 2023 року. На сьогодні він звільнений», – розповіли в Агенції.

Разом з тим, вечері 26 липня низка ЗМІ повідомили про затримання колишнього топпосадовця Агенції оборонних закупівель МОУ Віталія Черненка на хабарі в розмірі 700 тисяч доларів.

Ситуацію прокоментував заступник голови Агенції Артем Ситник.

«Інформація відповідає дійсності. Це (затримання. - Ред.) не пов’язано із його роботою в Агенції, це пов’язано із його колишнім місцем роботи», - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів