Поділитись:

Кожен командир має пам’ятати: люди не витратний матеріал, – Зеленський (відео)

Субота, 27 липня 2024, 18:17
Кожен командир має пам’ятати: люди не витратний матеріал, – Зеленський (відео)

Президент Володимир Зеленський виголосив промову на першому щорічному міжнародному конгресі з військової медицини та ментального здоров’я «Воїн: життя, здоров’я, боєздатність».

У суботу, 27 липня,він доручив покращити реабілітацію поранених та звільнених з полону військових, а відповідну заяву виголосив на першому щорічному Міжнародному конгресі з військової медицини та ментального здоров'я.

Також, очільник держави повідомив, що українським лікарям будуть надавати офіцерські звання, навіть якщо вони не закінчували військову кафедру.

Проте, на цьому меседжі не закінчились.

Президент також наголосив, що росія нехтує своїми людьми та не бореться за їхнє виживання. Натомість Україна, за словами Зеленського, має робити все для захисту життя, передусім життя і здоров’я своїх воїнів:

«Захист держави - це безумовно двосторонній рух. І ті, хто захищає державу, мають знати, мають відчувати, що держава захищає їх. У цьому різниця між нами й ворогом».

Президент пояснив, що коли Україна говорить про необхідність зброї, не можна забувати, що підтримка і захист українських воїнів - це також зброя.

«Кожен командир має пам’ятати: люди не витратний матеріал. Їхні сили, їхні знання, їхні вміння - важлива цінність для нашої держави», – підкреслив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів