Коробки з сюрпризом: як отримувати посилки, які замовляють інші

Субота, 27 липня 2024, 03:38

Чоловік постійно отримує величезну кількість посилок і не знає, що з цим робити.

Британець стверджує, що лікарня, яка знаходиться поруч, використовує його адресу у своїх цілях.

Чоловік постійно отримує велику кількість посилок з «сюрпризами» на свою адресу, але не має жодного стосунку до цього. Він вважає цей факт вкрай обурливим і вирішив із ним розібратися.

Про цю дивну історію стало відомо з форумів Reddit.

Як вдалося з'ясувати, кур'єрські доставки здійснюються з найближчого медичного закладу, який не має власної адреси.

«Щоразу, коли вони замовляють через Amazon, Uber eats... і т.д., мені постійно стукають у двері, запитують, ви xx людина, а коли я кажу ні, вони запитують, чому адреса вказана саме для цієї адреси. Сама лікарня не має визнаної адреси для доставки, і вони не запитали мого дозволу використовувати мою», – заявляє мешканець.

Щоб розв'язати проблему, британець вирішив звернутися по допомогу до поліції, проте питання залишилося без відповіді. Пізніше він спробував зв’язатися з адміністрацією лікарні, яка, зі свого боку, пообіцяла поговорити з керівництвом. Але ситуація так і залишилася невирішеною.

Крім того, місцевого жителя розлютило те, що його особисті онлайн-покупки також надсилаються на іншу адресу. А саме – на адресу лікарні. Внаслідок чого британець не має змоги придбати потрібні йому речі через маркетплейси.

Історія швидко стала вірусною та викликала багато реакцій. Користувачі мережі почали активно міркувати про поточну ситуацію та обговорювати цю тему в коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: