Влада – роздупліться: оборонець Маріуполя обурився через нагороження поліцейських

П'ятниця, 26 липня 2024, 21:14

Оборонець Маріуполя та «Азовсталі», прикордонник Ілля Ільяшенко на позивний «Смурф», обурився тим, що поліціянти отримали нагородну зброю від міністра внутрішніх справ України за розкриття підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, тоді як його побратими, захисники «Азовсталі», які ризикуючи життям здійснювали вильоти на гелікоптерах в оточений рф Маріуполь, досі не отримали нічого, пише Telegraf.

Відповідний допис військовий зробив у своєму Instargam. Він іронічно подякував державі за «вдячність за героїчні вчинки».

Крім того, Ільяшенко нагадав, як довгі 10 місяців не міг отримати статус учасника бойових дій, а деякі з його побратимів й досі не мають УБД.

«Мені прикро за себе, за моїх побратимів – які без перебільшення герої і заслуговують на нагороди. Влада — роздупліться!!!», — написав Ільяшенко.

«Частина побратимів в полоні гине, отримують засудження за оборону Маріуполя, частина повернулися і ніякої вдячності не отримали (більшість) — де справедливість? Поверніть Героїв додому і дайте нагороду тим, хто її заслужив — заслужив потом, кровʼю, здоров’ям і часом життя, яке було витрачено в полоні», — написав захисник України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: