Поділитись:

Влада – роздупліться: оборонець Маріуполя обурився через нагороження поліцейських

П'ятниця, 26 липня 2024, 21:14
Влада –  роздупліться: оборонець Маріуполя обурився через нагороження поліцейських

Оборонець Маріуполя та «Азовсталі», прикордонник Ілля Ільяшенко на позивний «Смурф», обурився тим, що поліціянти отримали нагородну зброю від міністра внутрішніх справ України за розкриття підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, тоді як його побратими, захисники «Азовсталі», які ризикуючи життям здійснювали вильоти на гелікоптерах в оточений рф Маріуполь, досі не отримали нічого, пише Telegraf.

Відповідний допис військовий зробив у своєму Instargam. Він іронічно подякував державі за «вдячність за героїчні вчинки».

Крім того, Ільяшенко нагадав, як довгі 10 місяців не міг отримати статус учасника бойових дій, а деякі з його побратимів й досі не мають УБД.

«Мені прикро за себе, за моїх побратимів – які без перебільшення герої і заслуговують на нагороди. Влада — роздупліться!!!», — написав Ільяшенко.

«Частина побратимів в полоні гине, отримують засудження за оборону Маріуполя, частина повернулися і ніякої вдячності не отримали (більшість) — де справедливість? Поверніть Героїв додому і дайте нагороду тим, хто її заслужив — заслужив потом, кровʼю, здоров’ям і часом життя, яке було витрачено в полоні», — написав захисник України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів