Поділитись:

На Волині «латають» дві дороги державного значення (фото)

П'ятниця, 26 липня 2024, 16:18
На Волині «латають» дві дороги державного значення (фото)

На автодорогах державного значення в межах Волинської області виконуються роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття з метою забезпечення безпеки руху та попередження руйнації.

Про це у п'ятницю, 26 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Одні дорожньо-ремонтні бригади підрядних підприємств позбуваються вибоїн на автошляхах, інші – герметизують тріщини, що утворились на асфальтобетонному покритті.

«Руйнування у вигляді тріщин є небезпечними для доріг, адже вони сприяють швидкому доступу води в шари основи дорожнього одягу та земляного полотна. У результаті перезволоження конструкція дорожнього одягу передчасно руйнується, втрачаючи несучу здатність. Своєчасне виявлення та усунення тріщин дозволяє продовжити строк служби дороги», – йдеться у дописі.

Такі роботи проходять на автошляхах:

  • М-07 Київ – Ковель – Ягодин;
  • Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.

Водіїв закликають до максимальної обачності на ділянках, де працюють дорожники.

На Волині «латають» дві дороги державного значення (фото)На Волині «латають» дві дороги державного значення (фото)На Волині «латають» дві дороги державного значення (фото)На Волині «латають» дві дороги державного значення (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів