Поділитись:

У Луцьку облаштували фан-зону Олімпійських ігор

Четвер, 25 липня 2024, 19:00
У Луцьку облаштували фан-зону Олімпійських ігор

У приміщенні Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, що розташована на вулиці Олімпійська, 3 у Луцьку облаштували фан-зону, присвячену Олімпійським іграм-2024 у Парижі.

Фан-зона може вмістити понад 20 людей, за потреби і більше, розповів Суспільному заступник голови регіонального відділення Національного Олімпійського комітету у Волинській області Андрій Авраменко.

"Є телевізор, де всі охочі, а в першу чергу батьки, які чекають дітей після тренувань, можуть подивитися трансляції Олімпійських ігор на Суспільному. Доступ до приміщення є 24/7, бо у школі завжди є черговий", — говорить Андрій Авраменко, який став ініціатором створення фан-зони у Луцьку.

Як додав Андрій Авраменко, таку ініціативу побачив чотири роки тому у Львові, під час минулих Олімпійських ігор, що відбулися у Токіо та вирішив таке запровадити у Луцьку.

З його слів, банери, на яких зображені фотографії семи спортсменів, що отримали ліцензію на участь в Олімпійських іграх 2024 від Волині, виготовив за власні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів