Поділитись:

Депутат Нововолинської міської ради купив ділянку під «коровою» (фото)

Четвер, 25 липня 2024, 14:04
Депутат Нововолинської міської ради купив ділянку під «коровою» (фото)

Депутат Нововолинської міської ради Віталій Бадзюнь купив земельну ділянку під одним із перших магазинів міста, який місцеві мешканці охрестили «коровою».

Рішення про продаж депутати Нововолинської міської ради прийняли сьогодні, 25 липня, на сесії.

Як відомо сайту новин Луцька та Волині «Конкурент», у цьому приміщені колись був продуктовий магазин, над вхідними дверима якого був барельєф – голова корови, тому в народі крамниця дістала назву «корова».

Останні роки магазин не працював.

До слова, земельну ділянку міська рада погодила продати за майже 360 тисяч гривень.

Депутат Нововолинської міської ради купив ділянку під «коровою» (фото) 

«Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0643 га, кадастровий номер 0710700000:02:012:0103, яка розташована в м. Нововолинськ, вул. Кобзаря, 28 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – 03.07) та продати у власність Бадзюню Віталію Миколайовичу вартістю 359 816,00 грн. (триста п’ятдесят дев’ять тисяч вісімсот шістнадцять гривень 00 копійок) (в розрахунку за 1 кв.м. – 559 грн 59 коп.) без ПДВ», – йдеться у рішенні міської ради.

Що саме планує робити із будівлею магазину та на території ділянки, наші журналісти намагалися з’ясувати у пана Віталія, але його номер телефону був або зайнятим, або дзвінок лишався без відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів