Поділитись:

За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)

Четвер, 25 липня 2024, 10:58
За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)

Упродовж минулої доби рятувальники Волині ліквідували 5 пожеж, з них 4 – пожежі в екосистемах.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У середу, 25 липня, о 10:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селищі Турійськ Ковельського району горить житловий будинок. Рятувальники ліквідували горіння, що охопило дах і перекриття, об 11: 25.

Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі. 

Крім того, в області зафіксовано 4 пожежі на відкритих територіях. У селищі Благодатне Нововолинської громади горіла суха трава і чагарники на площі 0,3 га. У селах Воютин і Сьомаки Луцького району горіла стерня, а в м. Рожищі – солома та сміття.

За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото)За добу на Волині спалахнули 4 пожежі на відкритих територіях – винних шукають (фото) 

Усі пожежі ліквідовані. Потерпілих та жертв немає.

Пожежі на відкритих територіях спричинила необережність громадян з вогнем. Проводяться заходи з виявлення осіб, причетних до цих загорянь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів